Juleturnéen skudt igang!

Alletiders Historie med Lise Petersen i front er igen på farten! 

Der venter børn og barnlige sjæle et festvyrværkeri af en musikalsk udgave af juleevangeliet, når historien om den allerførste jul for 5. år i træk vækkes til live i Lise og Svend Erik Petersens fortolkning. Helt fra Aalborg til Sønderjylland vil publikum blive draget ind i den fantastiske historie om Maria og Josef på deres rejse mod Betlehem, vi vil besøge hyrderne på marken, møde det trætte æsel som bar Maria, den glade ko i stalden og vismændenes vadende kameler. Og så selvfølglig ham som hele julen handler om: Jesus i krybben.

Medvirkende er Lise Petersen som sanger, hendes far Svend Erik Petersen som fortæller og et 4-mands band bestående Jacob S. Worm på guitar, Jesper Smalbro på kontrabas, Jimmi Bech på trommer og Lasse Kobbersmed på klaver og harmonika. 

Lise Petersen og hendes band har skrevet den medrivende musik som blander alt lige fra pop og jazz til afro- og klezmermusik og Svend Erik Petersen er forfatter til fortællingen og sangteksterne.

Velkommen til en skøn familiejulekoncert! Klik ind på koncertkalenderen og se, hvornår karavanen kommer til en by i nærheden af dig. 

Følg Lise Petersen og hendes muntre følge på Facebook. Klik HER

Hør en smagsprøve HER